Una empresa líder a l'alçada de les teves necessitats ​​

Qui som

Història de Litografia Rosés

90 anys d'excel·lència

Empresa familiar des de fa 90 anys. Litografia Rosés ofereix serveis d’impressió d’alta qualitat als seus clients.

Des de la seva fundació en 1925, tres generacions han sabut guanyar-se la confiança dels clients per a convertir-se en una companyia de referència en el sector.

La companyia compta actualment amb un equip de màquines d’última generació,sistemes d’informació d’alta tecnologia i les instal·lacions adequades. El principal objectiu de l’empresa està, més que mai, centrat en la qualitat de l’oferta i la relació amb els clients, amb els quals l’empresa es compromet a ser un veritable soci.

Visió, missió i objectius

Acompanyem el desenvolupament dels teus projectes

Des de la seva creació fa 90 anys, l’objectiu principal de Litografia Rosés ha estat oferir als seus clients serveis per a ajudar-lo a vendre els seus productes o serveis mitjançant les tècniques i tecnologies d’impressió més avançada. L’evolució de l’empresa s’ha basat en la inversió estratègica i innovadora i a optimitzar el know-how dels seus equips mitjançant la seva política de formació. Dins d’un esperit de servei eficient, Litografia Rosés li ofereix un servei global i solucions específiques adaptades a les seves expectatives.

LA NOSTRA MISSIÓ

Oferir a les organitzacions les millors solucions d'impressió-servei.

LÍNIES ESTRATÈGIQUES

Fidelització i integració amb el client. Innovació i millora de productes i serveis. Creixement ordenat.

VISIÓ

Ser un referent en el sector de la indústria gràfica.

Objectius

Coneixement i experiència, del món editorial i de la impressió. Compromís, centrat en la satisfacció del client tant en el producte com en el servei. Implicació, a través del coneixement de l'entorn dels nostres clients. Efectivitat, anticipant-nos als problemes i proposant les solucions més adequades per a cada projecte. Iniciativa, enfront dels nous reptes per a facilitar i aconseguir donar solucions als requeriments més complexos dels nostres clients.

INFORMACIÓ LEGAL