Treballem per la qualitat dels seus projectes​. Serveis integrals
d'impressió i logística​

Serveis d'impressió

Tecnologia i know-how: garantia de qualitat

Des de 1925 Litografia Rosés presta els seus serveis d’impressió a totes aquelles empreses i institucions que necessiten productes eficaços i ben acabats. Litografia Rosés disposa de recursos propis per a tota les etapes del procés productiu i compta amb els les tecnologies més avançades en les àrees de pre-impressió, rotatives de color, màquina plana i digitals, enquadernacions en rústica, grapa, plegadores i guillotines, serveis auxiliars com manipulats, ensobrats, perforat, encolat, retractilat, peliculado, stamping, etiquetatge, personalització i logística. Posem a la seva disposició tota aquesta maquinària d’última generació, amb cobertura d’actuació europea. A més, l’equip de Rosés, format per una plantilla de 60 especialistes en les diferents fases del projecte d’impressió, des de tècnics de producció a tècnics comercials, està preparat per a oferir un assessorament en cada fase del procés. Els nostres experts dels departaments de preimpressió, producció, tècnic, impressió, enquadernació, manipulació i logística li asseguren que el seu producte estigui disponible en la data prevista i en les condicions requerides.

CONSULTORIA

Un interlocutor dedicat al seu servei

En Litografia Rosés sabem que una comunicació fluida entre client i proveïdor assegura un servei àgil i eficaç. Per això, en totes les nostres línies de negoci, cada client té assignat un interlocutor especialista o CSR (Responsable de servei a client). És la persona responsable d’integrar el projecte del client en el flux de treball de la nostra companyia des de planificació fins a logística, tant a nivell nacional com internacional. Com tasques més importants, el CSR assumeix la preparació de totes les operacions concernents a un projecte i la seva consecució.

LOGÍSTICA

Més enllà de la simple producció

El servei de Litografia Rosés no s’acaba amb la producció del seu projecte. La nostra companyia compta amb una àmplia experiència en logística i postproducció perquè els productes dels nostres clients arribin al seu destí en les millors condicions i en els terminis més curts. Qualsevol tipus de manipulació i identificació de models, paletització i distribució. Racionalització de la gestió d’estocs de paper i lliuraments de producte acabat, amb un magatzem a la seva disposició per al magatzematge i distribució.Possibilitat de col·laborar amb un proveïdor a nivell internacional en projectes individuals o comuns per a diversos països.

Molt més que projectes d'impressió​

INFORMACIÓ LEGAL